Om webbplatsen

Här hittar du information om webbplatsen levandekulturarv.se.

Webbplatsen levandekulturarv.se drivs gemensamt av de myndigheter som ansvarar för det svenska konventionsarbetet. Det övergripande ansvaret för webbplatsen och dess dataskydd ligger på Isof (Institutet för språk och folkminnen).

Hitta på levandekulturarv.se

För att hitta på levandekulturarv.se kan du använda dig av toppmenyn och sidhuvudsmenyn som du alltid når längst upp på sidan. De fem ingångarna i toppmenyn visar webbens huvudområden: Förteckningen, Konventionen i Sverige, Håll kulturarvet levande, Vad är ett immateriellt kulturarv? och På gång. Den lilla sidmenyn är placerad ovanför toppmenyn och här hittar du genvägar till informationssidor om Unescos konvention, våra sidor på engelska samt sökfunktionen.

Undermenyn och brödsmulorna som finns på de flesta sidor hjälper dig också att navigera på webbplatsen. Med webbkartan får du snabbt en översikt över webbplatsens alla sidor. Den är en automatgenererad bild av våra menyer, med länkar direkt till sidorna.

Sökfunktionen kommer du alltid åt högst upp i lilla sidhuvudsmenyn.

Tillgänglighet

Vi vill att levandekulturarv.se ska vara så tillgänglig som möjligt för så många som möjligt, och vi arbetar löpande för att förbättra tillgängligheten. I vår tillgänglighetsredogörelse kan du läsa mer om tillgängligheten på webbplatsen, kända brister i tillgängligheten och hur du kan göra för att uppmärksamma oss på brister eller få innehåll i ett tillgängligt format.

Teknisk information

Webbplatsen visas bäst i moderna webbläsare, det vill säga i de senaste versionerna av vanliga webbläsare som Internet Explorer, Chrome, Firefox och Safari.

I webbläsaren kan du själv göra personliga, läsvänliga inställningar för sådant som teckengrad, skärmupplösning etc. På levandekulturarv.se öppnas alla länkar i samma fönster. Vill du hellre öppna dem i ny flik eller nytt fönster ställer du in det i din webbläsare.

Webbplatsen har en följsam design och är anpassad för att fungera på olika skärmar.

Kopiering

Du får gärna kopiera texter från vår webbplats, om inget annat anges för en specifik text. Var dock alltid noga med att ange källan.

Tyck till om webbplatsen!

Vad tycker du om levandekulturarv.se? Har du några synpunkter, förslag på förbättringar eller önskemål om nytt innehåll? Kontakta oss gärna!